Ghidul Serviciilor
Geotop, Geodezie, Gis Si Fotogrammetrie - Odorheiu Secuiesc
inapoi la firma 1696 vizite
Poza Dezvoltare software GIS
Foto

Întodeauna am considerat ca provocarile profesiei trebuie trebuie raspunse prin inovatie. Acest concept este integrat în produsele software dezvoltate de Geotop, dar si în solutiile de Sistem Informational Geografic realizate pâna în prezent.

Alaturi de dezvoltarea continua a solutiilor software proprii, specialistii Geotop sunt pregatiti sa integreze cerintele speciale proiectului cerute de utilizatori direct în codul de program sau prin interfata MSCI MapSys sau în aplicatiile altor producatori software, cu conditia existentei unor interfete de programare proprii.

Domeniile de activitate si solutiile software specifice dezvoltate de specialistii Geotop:

APLICATIILE NOASTRE

Toate aplicatiile dezvoltate de Geotop sunt interconectabile si dispun de interfete specializate pentru introducerea / validarea datelor si interfete pentru utilizator – administratii locale, organizatii si persoane autorizate sa acceseze segmente de date definite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.