Ghidul Serviciilor
Geotop, Geodezie, Gis Si Fotogrammetrie - Odorheiu Secuiesc
inapoi la firma 1692 vizite
Poza Masuratori geodezice si culegere de date
Foto

Realizarea lucrarilor de masuratori si culegere de date pentru proiectele GIS cadastrale, imobiliar-edilitare sau în alte domenii necesita personal competent, echipamente performante si urmarirea atenta a tuturor fazelor lucrarii. Firma noastra dispune de toate aceste elemente pe care le punem în practica în toate domeniile specifice, pentru care asiguram referinta geodezica unitara atât în sistemul proiectii bazate pe sistem de referinta global sau europeana (ETRS89 sau WGS84), cât si în proiectia nationala Stereografic 1970 cu referinta geodezica S-42, astfel încât beneficiarul sa primeasca în urma culegerii si prelucrarii datelor, produse topografice, cadastrale sau GIS georeferentiate si de o calitate ireprosabila.

Culegerea datelor pe teren se efectueaza cu cele mai noi tipuri de echipamente geodezice Spectra Precision / Nikon / Astech ai caror distribuitor este Geotop SRL. Prelucrarea datelor culese pe teren se face cu solutiile software dezvoltate de Geotop.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.