Ghidul Serviciilor
Gepeto
inapoi la firma 4657 vizite
Poza Despre noi
Foto

In urma cu 10 ani Gepeto era doar un vis frumos asternut pe o bucata de hartie. Acum ma uit in urma si vad cum acest brand a crescut in fiecare zi, putin cate putin, si a ajuns in acest moment sa reprezinte un nume important pe piata mezelurilor din Romania.

 

La 17 km de Constranta sta marturia acestui vis frumos, noua fabrica Gepeto construita pe 30.000 mp, utilata si dotata cu tehnologie de ultima ora, de standarde europene, iar datorita personalului calificat cu care ne mandrim este certificata si acreditata (ceea ce inseamna ca putem face si exporturi in spatiul extracomunitar - in UE ) cu ISO 9001/ 2000 HACCP si referential ISO 22000:2005.

 

Dorin pe acesta cale sa va multumim pentru increderea pe care o acordati produselor Gepeto si va promitem ca de acum inainte veti regasi acelasi gust inconfundabil de bun cu care v-ati obisnuit si inchei prin a va spune ca : "Eu va recomand Gepeto"

 

Robert Aurel Boroianu

CEO

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.