Ghidul Serviciilor
Casa Geron - Camin De Ingrijire Batrani Bucuresti
inapoi la firma 6124 vizite
Poza Proiecte
Foto
Foto
Foto
Foto

1. Ingrijiri la domiciliu - In anul 1995 cu o echipa formata din 3 nurse (asistente medicale) si 2 ingrijitoare au reusit sa ingrijeasca 150 de persoane varstnice pe luna – totalizand un numar de 450 vizite / luna la domiciliul acestora.

  • 2. Hrana proaspata la domiciliu - proiect anexat ingrijirii la domiciliu presupune de 2 ori / saptamana furnizarea de paine si lapte la domiciliu pentru persoanele imobilizate.

  • 3. HUSOBO (Human Social Body) - 1998 - proiect Leonardo finantat de Consiliul Europei, a constat intr-un parteneriat cu o scoala de nursing din Belgia – prin care 4 studente, viitoare asistente medicale sa poate desfasura un stagiu practic de 3 luni la Fundatia Geron pentru a colabora cu personalul fundatiei in vederea punerii in practica aici a experientei benefice in ceea ce priveste abordarea persoanei varstnice la domiciliu.

  • 4. Linie telefonica de ajutor pentru varstnici - 1999 - prin care se putea face un inventar al solicitarilor persoanelor varstnice in ceea ce priveste serviciile la domiciliu, Fundatiei Geron revenindu-i sarcina de a culege informatii si de a le gasi o replasare prin implicarea altor ONG-uri cu acelasi profil de activitate. Programul era adresat mai mult celor cu probleme sociale sau in urgente sociale.

  • 5. Formarea de mediatori sociali pentru comunitatea Rroma din Bucuresti - 1999 - prin acest proiect Fundatia Geron forma prin training on the job 10 persoane de etnie rroma pentru a deveni vectori sociali ajutand la cunoasterea nevoilor persoanelor varstnice din societatea rroma.

  • 6. Transfer de "know - how" in Servicii Geriatrice - 2001 - proiect in parteneriat cu Universitatea Caledoniana din Scotia si avea drept scop schimbul de experienta in Serviciile Geriatrice.

  • 7. Centru de zi Alzheimer Proiect finantat de OSI New York si care are drept scop infiintarea si functionarea unui program de suport pentru memorie adresat persoanelor varstnice cu Alzheimer-2000

  • 8. SEEM (Services for Elders from Ethnic Minorities) - 2002 - servicii sociale pentru varstnicii din minoritatile etnice - proiect in parteneriat cu Primaria orasului Leeds - UK.

  • Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.