Ghidul Serviciilor
Casa Geron - Camin De Ingrijire Batrani Bucuresti
inapoi la firma 6124 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Ti-au dat viata. Te-au crescut din inima. Te-au calauzit cat au putut pe drumul tau si s-au bucurat pentru tine cand te-au vazut asezat la casa ta.A venit timpul sa le multumesti pentru toate lucrurile pe care le-au facut pentru tine. Acum, mai mult ca oricand, au mare nevoie de tine si de sprijinul tau.Impreuna le putem face batranetea mai usoara!

Cazare:

Avem grija sa cream un mediu prietenos pentru toti pacientii cazati la noi. Confortul acestora este foarte important pentru eficienta ingrijirii lor.De aceea, exista 2 Centre de Zi in care isi pot petrece timpul (activitati terapeutice si recreative), camera de vizionat concerte, terasa, spatiu recreativ in aer liber. Centrul este amenajat conform standardelor europene, are o capacitate de 50 de locuri si camerele sunt dotate cu 3, 4 sau 5 paturi.

Alimentatie:

Oferim 3 mese principale si gustari in fiecare zi. Pentru cei care tin regim, asiguram alimentatie speciala. De asemenea, pentru persoanele in stadii avansate de boala si la cei nedeplasabili le administram hrana la pat.

Activitati medicale:

In ceea ce priveste starea de sanatate a varstnicilor, in centrul Geron acestia au parte de activitati sociale si programe de suport pentru memorie, asistenta medicala geriatrica, administrarea tratamentului medical (oral, injectabil, perfuzii), supraveghere si in timpul noptii, managementul agitatiei, activitati de igiena personala si programe de recuperare.

Activitati speciale:

Comunicarea verbala si nonverbala aduce multe beneficii asistatului calmandu-i agitatia, iar pentru si mai mult confort si starea generala pozitiva, folosim diverse terapii (prin atingere, muzica, miscare, dans, arta, culori), programe sociale, deTerapie Ocupationala si servicii de coafor/frizerie, manichiura, pedichiura.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.