Ghidul Serviciilor
Getarteh Ideea, Targoviste - Tamplarie De Aluminiu Si Pereti Cortina
inapoi la firma 2109 vizite
Poza Pereti cortina
Foto

Peretii cortina sunt fatade moderne cu excelente calitati de izolare termica si fonica, dar mai ales cu posibilitati infinite de design si stil. Modern si atractiv, peretele cortina confera o distinctie deosebita constructiei careia i se ataseaza, asigurand in acelasi timp perfectiunea detaliului. Peretii cortina nu reprezinta o solutie doar pentru constructii de birouri sau banci, ci si pentru inchiderea unor spatii interioare sau pentru constructia de luminatoare (autoportante sau aplicate pe structuri din otel, beton)

Gama extinsa de profile satisface toate cerintele arhitecturii contemporane. Sistemul ofera solutii cu diferite niveluri ale performantei energetice, permitând utilizarea sticlei triple si facând posibila aplicarea acestuia pentru case sau cladiri cu consum redus de energie. În plus, pot fi integrate diferite tipuri de deschideri: ferestre cu deschidere paralela în exterior, ferestre cu deschidere spre exterior, ferestre oscilo-batante cu cercevea ascunsa, dar si deschidere în acoperis.

Avantaje

M6M6

SMARTIA M6 este un sistem complet, cu bariera termica, pentru pereti cortina, ideal pentru constructii masive si care se aliniaza la toate trendurile arhitecturii moderne.

Avantaje 

Generic

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.