Ghidul Serviciilor
Gfa Securitate Systems, Instalatii Electrice Si Sisteme De Securitate - Bucuresti
inapoi la firma 178 vizite
Poza Despre firma GFA Securitate Systems
Foto

G.F.A. Securitate Systems este o companie romaneasca, cu capital integral privat, prezenta pe piata serviciilor de securitate inca din anul 2011.

Datorita profesionalismului de care dau dovada angajatii societatii, calitatii si functionalitatii instalatiilor executate, compania se dezvolta permanent si isi diversifica gama de servicii si instalatii comercializate.

Serviciilor prestate prompt si de calitate,  metodele tehnice si financiare de care dispune ne plaseaza printre putinele firme de profil care pot asigura servicii de calitate la preturi competitive.

Realizam o gama completa de instalatii in domeniul curentilor slabi si medii, utilizam echipamente performante si de inalta fiabilitate, astfel incat cerintele si nevoile Beneficiarilor nostri sa fie indeplinite in totalitate.

In baza experientei acumulate G.F.A. Securitate Systems are capacitatea necesara de a asigura  managementul sistemelor de securitate pentru Beneficiari din diverse sectoare de activitate.

Serviciile oferite includ:

Combinand servicii de calitate si echipamente performante si fiabile, G.F.A. Securitate Systems asigura Beneficiarilor sai o serie de avantaje, cum sunt:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.