Ghidul Serviciilor
Gfa Securitate Systems, Instalatii Electrice Si Sisteme De Securitate - Bucuresti
inapoi la firma 178 vizite
Poza Sisteme de control acces
Foto

Sistemele de control acces se folosesc in cazul in care doriti sa detineti controlul accesului, sa restrictionati accesul anumitor persoane, dar sa tineti si evidenta persoanelor care au acces in anumite incaperi. Instalarea unor asemenea sisteme se realizeaza pe baza cerintelor de securitate specifice ale beneficiarului.

Sistemul de control acces poate functiona local (permite accesul printr-o usa a mai multor utilizatori, dupa un program prestabilit) sau in retea (permite corelarea informatiei de catre unitatile centrale de control acces astfel incât utilizatorii pot accesa trasee prestabilite dupa programe de acces prestabilite).

La toate acestea se pot adauga si programe specializate de pontaj care preiau informatiile din sistemul de control al accesului si realizeaza o gama complexa de rapoarte de pontaj, grafice si analize periodice, exportare datelor in formate compatibile cu soft-urile de pontaj pentru calcularea salariilor.

Controlul accesului se face cu ajutorul:

Filtrul de control al accesului trebuie prevazut cu dispozitive auxiliare: yala electrica, contact magnetic si amortizor hidraulic (la cerere). Daca se depaseste timpul programat in pozitia “deschis”, alarma se declanseaza automat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.