Ghidul Serviciilor
Gfa Securitate Systems, Instalatii Electrice Si Sisteme De Securitate - Bucuresti
inapoi la firma 178 vizite
Poza Verificare PRAM
Foto

Verificare PRAM - realizata de electricieni cu calificare si experienta PRAM, beneficiind de aparatura etalonata si in conformitate cu legislatia actuala

Pentru o oferta de pret personalizata si adaptata nevoilor societatii dvs. in legatura cu verificarea PRAM si emiterea Buletinului PRAM, nu ezitati sa ne contactati. Clientii societatii noastre beneficiaza de reducere la urmatoarea masuratoare PRAM. CONTACTATI-NE!

Verificarea PRAM reprezinta masurarea prizelor de impamantare si a paratrasnetelor si are ca scop:

Verificarile PRAM cuprind o serie de masuratori cum sunt: rezistenta de izolatie, impedanta de bucla, curentul de scurt circuit, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare, verificarea aparatelor de protective, inclusiv a disjunctoarelor diferentiale.

Verificarea PRAM trebuie executata la intervalele de timp prevazute in normativele tehnice ce reglementeaza domeniul instalatiilor electrice executate in cladiri, iar prin masurarea prizelor de pamant putem evita situatii neplacute, cum ar fi de exemplu: incendii, electrocutari, deconectari in alimentarea cu energie.

In consecinta, legislatia prevede ca instalatiile electrice trebuie sa fie mentinute intr-o stare corespunzatoare de siguranta, iar pentru aceasta ele trebuie sa fie inspectate si testate periodic PRAM.

Masurarea PRAM/Verificarea PRAM este executata de personal avizat si cu experienta in domeniu, si care dispune de aparatura certificate si conforma cu standardele si normativele in vigoare pentru verificarile PRAM.

Ulterior  analizei datelor rezultate in urma masuratorilor PRAM se emite Raportul de incercari pentru instalatia verificata, raport care certifica starea instalatiilor sau echipamentelor electrice, raport numit si Buletin PRAM.

Buletinul PRAM/Certificatul PRAM este necesar la controalele efectuate de ITM, SSM, Protectia Consumatorului si de Pompieri.

Conform ANRE, Autoritatea guvernamentala in domeniu, verificarile periodice tip PRAM ale instalatiei de legare la pamant pot fi efectuate doar de firme care detin atestat tip A1. Firmele cu atestat tip B pot face doar verificarea initiala a unei instalatii electrice de legare la pamant, executata de acestea si pot emite Buletinul PRAM initial.

G.F.A. SECURITATE SYSTEMS S.R.L. detine atat Atestat A1, cat si Atestat tip B, putand astfel sa si remedieze posibilele probleme depistate in urma verificarilor PRAM efectuate.

Instalatiile electrice trebuiesc verificate PRAM periodic, conform legislatiei, pentru a evita deteriorarea lor in timp din cauza unui numar de factori, cum ar fi: incarcare excesiva a circuitelor, uzura echipamentelor, coroziune, imbatranirea izolatiilor.

* Verificari PRAM * Buletine PRAM * Masuratori PRAM * Certificat PRAM * Verificare PRAM * Buletin PRAM * Verificarea prizelor de pamant * Verificarea inpamantarii * Masuratori electrice * Electrician PRAM

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.