Ghidul Serviciilor
Gittanos Company, Magazin Online De Lenjerie Intima Charme - Timisoara
inapoi la firma 1540 vizite
Poza Despre firma Charme Lingerie
Foto

 

 

Charme Lingerie  reuneste, într-un singur trup, starile zilnice, pe care le porti cu eleganta si delicatete, lasând sa iasa la suprafata formele diverse ale senzualitatii. Materialele care ti se potrivesc îti vor face, întotdeauna, trupul sa '' vorbeasca '' voce care te va surprinde, ori de câte ori vei îmbraca unul dintre produsele noastre. În fiecare moment al zilei, starile tale vor fi sustinute de materialele puternice, a caror atingere îti cunoaste si îti urmareste liniile personalitatii. Astfel, soaptele secretelor se vor prinde doar în tesaturile atent alese de catre noi, urmarind standarde înalte si având obiectiveclare în minte.

Misiune - Sertarele viitorului nostru se deschid continuu, iar noi sarim din unul în celalalt, pentru a-ti pregati un dulap întreg de lenjerie atent selectata pentru a raspunde exigentelor si nevoilor pe care le cunoastem si le descoperim zilnic.

Viziune - De fiecare data când împachetam lenjeria, vedem femei încrezatoare, care îsi poarta provocarile zilnice cu mult curaj si ale caror miscari modeleaza, cu gratie si senzualitate, lumea din jurul lor.

Valori - Sertarele noastre sunt pline cu diversitate, însa una a calitatii si al designului surprinzator, fie ca este vorba despre clasic si elegant sau de eclectic si actual. Calitatea produselor si siguranta promisiunilor pe care ti le facem sunt tratate întotdeauna cu seriozitate.

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.