Ghidul Serviciilor
Cystar Glass - Geam Termoizolant, Geam Pentru Inchideri Structurale, Crevedia / Dambovita
inapoi la firma 860 vizite
Poza Casa Viitorului - Show house
Foto

Glas Ceyssens continua sa impinga limitele a ceea ce este posibil de realizat folosind sticla ca si material de constructie. De aceea, a construit uimitoarea Show House, chiar langa fabrica noastra din Belgia, pentru a prezenta gama noastra de produse si pentru a testa posibile produse pentru viitor. Aceasta face parte din dezvoltarea noastra ca un inovator al industriei, bazandu-se pe reputatia noastra , de lider pe piata internationala.

Show house a fost construita pe expertise tehnice bine stabilite pentru a atinge performantele viitorului si pentru a redefini “posibilul”.Show House – Casa Viitorului, va asteapta sa descoperiti “ ferestrele care dispar” in subsol, luminatorul integral din sticla sustinut de grinzi de sticla, care se deschide la o simpla apasare de buton, sticla incalzita electric, ferestre minimale de dimensiuni mari cu profil foarte subtire, placarea integrala la exterior a casei cu Stoneglass ® dar si finisajele de la interior.

Doriti sa vizitati Casa Viitorului? Nimic mai simplu!Trimiteti-ne un e-mail la adresa office@cystar.ro, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.