Ghidul Serviciilor
Cystar Glass - Geam Termoizolant, Geam Pentru Inchideri Structurale, Crevedia / Dambovita
inapoi la firma 860 vizite
Poza Ferestre minimale
Foto

Montaje realizate de C-Frame Belgia 

Sistemul de usi si ferestre minimale, atat fix cat si glisant, de la Keller AG este dsitribuit in Romania de Cystar Glass prin intermediul grupului Glas Ceyssens, iar montajul este realizat de C-Frame Belgia, parte a grupului Ceyssens, specializata in montajul de sisteme de ferestre si usi minimale.

Sistemele de usi si ferestre Minimale reprezinta un sistem inovator de glisare, realmente fara cadru cu sistem etans din profile de aluminiu in care sunt fixate geamurile dublu izolatoare de dimeniuni foarte mari.

Sistemul ofera toate variantele imaginabile de glisare cuprinzand sistemele cu 3 canale si fara stalpi sustinatori pentru colturile din interior si exterior.Canaturile glisante pot fi fabricate pana la o inaltime de 4,5 m si la o dimensiune a canatului de pana la 12 m². Latimea mica frontala a profilului canatului este de doar 26 mm insa asigura un grad inalt de stabilitate statica (*34 mm pentru exigentele statice maxime).Greutatea maxima a canatului este de 1.000 kg si astfel se situeaza cu mult deasupra limitelor de eficienta a altor furnizori.Conform configuratiei individuale a sistemului, se pot folosi sisteme electrice mascate de actionare si blocare pentru o imbunatati manevrabilitatea.O trasatura unica o constituie faptul ca mai multe canaturi cu o greutate totala de pana la 2.000 kg pot fi mutate doar cu ajutorul unei singure actionari electrice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.