Ghidul Serviciilor
Cystar Glass - Geam Termoizolant, Geam Pentru Inchideri Structurale, Crevedia / Dambovita
inapoi la firma 887 vizite
Poza Verande
Foto
Foto
Foto

Veranda este un spatiu de locuit, cu pereti si tavan de sticla, o extensie cu aspect de sera pentru diverse spatii

O veranda mareste spatiul de locuit, deci poate fi folosita cu mare succes si pentru extinderea spatiului la restaurante, pensiuni, moteluri, spa-uri.Pentru acoperiri de piscina, verandele noastre va ajuta sa va bucurati de apa chiar si iarna! Cu piscina in gradina de iarna, se reduc costurile la intretinere si curatare. Cystar Glass produce, asambleaza, transporta si monteaza veranda dumneavoastra, fiecare varianta de veranda sau asa zisa sera incalzita fiind produsa individual, dupa dimensiunile necesare, modelul ales si adaptata armonios fiecarui stil de locuinta.

» Inchiderile de terasa se realizeaza cu profile din aluminiu, profile speciale, cu rupere termica, vopsite in camp electrostatic.

» Inchiderea terasei se poate realiza cu usi armonice sau cu usi glisante.

» Cystar Glass va ofera consiliere pentru alegerea unui model perfect al verandei pe care o doriti.

» Toate elementele sunt debitate si premontate in Belgia, deci, calitate !

Proiectam, producem si montam doua categorii de inchideri de terasa:

Verandele, fie ca sunt realizate cu tipul imperial sau orangerie, pot fi decorate astfel incat sa se incadreze in designul casei.De asemenea, putem echipa verandele cu sticla inclazita electric, optand pentru acest sistem, inlocuiti orice sistem de incalzire – climatizare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.