Ghidul Serviciilor
Cystar Glass - Geam Termoizolant, Geam Pentru Inchideri Structurale, Crevedia / Dambovita
inapoi la firma 887 vizite
Poza Versiunea moderna veranda Keller
Foto
Foto

Keller Glasshouse ® in trendurile arhitecturii moderne !Glasshouse ® este versiunea moderna a verandei

Conceptul de ferestre minimale si-a facut aparitia si in constructia extensiilor de sticla. Ferestrele minimale, de dimensiuni mari, cu minim de profil, fixe sau glisante, in combinatie cu acoperisul plat (flat roof), creeaza un caratecter unic al extensiei de sticla. Aceasta combinatie unica de arhitectura, inalta functionalitate, design ingenios si estetica defineste propriul stil al unei extensii de sticla si este in trendul cladirilor de arta moderna.

Cystar Glass Romania, in colaborare cu C-Frame Belgia, prin distribuitor autorizat Glass Ceyssens, proiecteaza, produce si monteaza pentru dvs. Extensia de sticla pe care v-o doriti, plecand de la o simpla idée, cream designul, un plan de costuri si un program de lucrari.

Suntem receptivi la cerintele dvs. Bazate pe schitele proprii sau bazate pe asteptarile pe care le aveti de la noua extensie, in functie de utilitatea pe care doriti sa o acordati noului spatiu. Va fi o zona de dining, de relaxare, va fi o casa la piscina, noi va vom prezenta simulari 3D si imagini reale ale viitorului proiect astfel incat veti decide aspectul final al extensiei de sticla.

Casa de sticla poate fi echipata cu sticla incalzita electric, astfel veti trai aproape de natura pe tot timpul anului. Sistemul de sticla incalzita de la Glass Ceyssens este conceput in asa fel incat, atunci cand este in functiune, temperatura nu va cobori sub 20grade C, creaind un comfort optim pentru corpul uman. Sticla incalzita electric poate fi folosita in orice sistem de profil, fix, mobil sau glisant.

Doriti mai multe informatii despre extensiile de sticla , sau o oferta de pret?Va rugam contactati-ne la office@cystar.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.