Ghidul Serviciilor
Glass Design Home & Office - Productie Si Prelucrare Sticla, Popesti Leordeni / Ilfov
inapoi la firma 1255 vizite
Poza Cabine dus
Foto

Puteti personaliza cum doriti baia Dumneavoastra inchizand partial sau total cada sau o anumita zona pentru a proteja restul incaperii de stropii de apa. Delimitarea unei zone din baie se poate face prin panouri fixe, sau prin usi batante sau glisante si panouri fixe conectate sub forma unei cabine. Avantajul executiei de panouri fixe si usi din sticla este ca putem realiza totul la dimensiunile dorite si nu veti mai fi costransi de anumite cote fixe asa cum se intampla in cazul cabinelor de dus cumparate din magazin. 

Deasemenea se pot realiza baterii de cabine daca vorbim de spatii publice.

Pentru compartimentari aferente spatiilor sanitare si cabinelor de dus, toate accesoriile si elementele de asamblare pe care le folosim sunt rezistente la umezeala. Sticla utilizata pentru cabine/compartimentari in bai este sticla securizata cu grosime 8-10mm. In functie de preferinte, sticla poate fi clara, colorata in masa, sablata integral, partial sau cu model. La cererea beneficiarului, sticlei folosite la astfel de compartimentari i se poate aplica un tratament anticalcar, pentru a usura intretinerea acesteia.

Fiecare compartimentare sau cabina de dus se construieste la comanda, adaptandu-se cerintelor clientului si in functie de spatiul existent. Pretul este astfel individualizat pe lucrare.

Home&Office Glass Design asigura design, executie si montaj pentru acest tip de lucrari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.