Ghidul Serviciilor
Glass Design Home & Office - Productie Si Prelucrare Sticla, Popesti Leordeni / Ilfov
inapoi la firma 1267 vizite
Poza Geam termoizolant
Foto

Geamul termoizolant (uzual numit geam termopan) este format din doua sau trei foi de sticla lipite etans pe bagheta distantier de aluminiu, umpluta cu sita moleculara, intre care exista un strat de aer sau gaz inert (argon).

In fabrica noastra sigilarea se face in doua etape: sigilarea primara – se realizeaza cu butil si sigilarea secundara care se realizaza cu poliuretan sau silicon bicomponent.

In economia unei cladiri suprafetele vitrate sunt esentiale in stabilirea gradului de eficienta energetica in ansamblu astfel incat putem spune ca geamul termoizolant poate mari considerabil performantele termice, energetice si luminoase, in functie de cerintele specifice de proiectare.

Consultantii nostri va stau la dispozitie gratuit cu toate informatiile necesare si va pot sprijini in alegerea variantei ideale pentru cladirea dumneavostra. Sticla prelucrata de noi este furnizata de cei mai mari fabricanti pe plan mondial, Guardian si Saint Gobain, calitatea materiei prime fiind esentiala in asigurarea unui produs finit cu un grad ridicat de performanta

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.