Ghidul Serviciilor
Glass Design Home & Office - Productie Si Prelucrare Sticla, Popesti Leordeni / Ilfov
inapoi la firma 1267 vizite
Poza Mobilier sticla
Foto

Sticla este materialul ideal pentru realizarea unor elemente de mobilier care sa imbine esteticul cu functionalul. Desi poate parea fragil, mobilierul din sticla este foarte rezistent, in executia lui luandu-se in calcul folosirea de materiale si solutii de montaj care sa indelineasca criteriile de siguranta necesare.

Cele mai uzuale piese de mobilier din sticla sunt mesele, care pot avea doar blatul din sticla si picioarele din lemn sau metalice, sau sa fie realizate in intregime din sticla. Formele pot fi rectangulare sau curbe, asimetrice, cu decupaje sau gauri, in functie de cererile beneficiarilor.

In afara de mese, din sticla se pot realiza si alte piese de mobilier: etajere, rafturi, birouri, etc. Pretul se va calcula in functie de obiectul dorit.

Sticla folosita la realizarea pieselor de mobilier poate fi clara, colorata in masa, sablata integral sau cu model, cu folii decorative aplicate. Sticla prelucrata conform cerintelor modelelor realizate este securizata sau laminata pentru a asigura rezistenta in utilizare.

Pentru executia pieselor de mobilier se pot folosi solutii de montaj cu piese din inox.

Pentru executia unor piese de mobilier la care se doreste evitarea solutiilor clasice de montaj cu piese metalice,  reperele din sticla se pot lipi in camp UV, prin utilizarea unui adeziv special care practic este invizibil, rezultatul obtinut fiind un aspect clar, superior estetic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.