Ghidul Serviciilor
Glass Design Home & Office, Produse Din Sticla Termoizolanta Si Feroneria Necesara - Ilfov
inapoi la firma 315 vizite
Poza Linia BluEvolution 92 - 6 camere
Foto

Nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si de optimizarea consumului de energie. Nici nu trebuie, le puteti avea pe amandoua. Sistemul Salamander bluEvolution reprezinta in sine o noua clasa de profile conceput avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acest e mai mic cu atat confortul Dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad.

 

Pentru ca bluEvolution este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre si permite realizarea de elemente de tamplarie pentru case pasive. Combinat cu inaltimea mica de numai 118 mm care permite suprafete vitrate mari, indeplinind toate criteriile ecologice si venind cu o suprafata superdensa reprezinta perfectiunea – made in Germany.

Adancimea de constructie (92 cm), numarul de camere (6), aranjarea lor inteligenta si cele trei garnituri de etansare influenteaza crucial performantele tehnice.Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si sticla de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive.

Datorita conceptiei inteligente putem folosi un pachet termoizolant cu o grosime de la 24 mm pana la 60 mm, cu doua sau trei foi de sticla. Bineinteles ca va putem oferi sticla cu control solar, sticla securizata, clara, mata sau sablata, in functie de solutiile tehnice si stilistice dorite.

Culorile sunt la alegerea Dumneavoastra, pornind de la alb si culori ce imita lemnul pana la nuante RAL.

Feroneria la alegere din gamele de varf poate asigura ferestrelor rezistenta sporita la furt, folosirea pe termen indelungat in parametri initiali si inchiderea etansa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.