Ghidul Serviciilor
Glassmart - Inchideri Sticla Securizata
inapoi la firma 36 vizite
Poza Copertine retractabile
Foto

Sistemul de prindere este un sistem structural care este format prin utilizarea de învelitori textili (panele) si/sau cabluri care iau doar forta de tractiune totala sau partiala.

Ofera posibilitatea de a permite luminii sa patrunda în diverse spatii. Acolo unde este necesar poate realiza mai multa transmisie de lumina decât materialele transparente conventionale sau poate reduce transmiterea luminii prin intermediul unui acoperis special. În plus, prin materialele transparente produsul poate crea spatii închise la factorii externi dar luminoase în acelasi timp.

Sistemul calculeaza rezistenta la factorii externi precum: zapada, ploaie, vânt si cutrumur, la nevoie. 

Într-un spatiu deschis nu sunteti nevoit sa va expuneti razelor ultraviolete ale soarelui. Datorita mecanismului telescopic al angrenajului, produsul poate fi amplasat cu usurinta oriunde în zona aleasa, iar sistemul nostru de Copertine Rectactabile, în care operatiunile de deschidere si închidere nu creeaza o problema, va fi adesea precum o umbra întunecata si va va fi alaturi ca un protector sigur în cazul ploii surprinzatoare.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.