Ghidul Serviciilor
Glasswerk Construct / Bihor - Mobilier Si Amenajari Interioare Din Sticla
inapoi la firma 2852 vizite
Poza Găurire Sticlă
Foto

După tăierea ?i ?lefuirea sticlei dacă este nevoie se realizează găurirea sticleiGăurile ?i decupajele în panourile de sticlă de obicei se face pentru balamale ?i mânere, la uşile din sticlă sau pentru prindere pe diverse suporturi de fixare.Glasswerk Construct realizează găurirea pentru sticlă folosind utilaje coordonate prin comandă numerică astfel încât să ob?inem abateri cât mai mici. De obicei ma?inile care sunt destinate la găurirea sticlei de diferite diametre utilizează foreze abrazive, având drept agent de răcire apa. Toate utilajele de găurire folosesc tehnologia Head-To-Head ( practic găurirea se face cu 2 foreze, dispuse cap-în-cap – una ce ac?ionează de sub sticlă, iar cealaltă de deasupra sticlei ). La cere ?i după func?ie găurile se zencuiesc, înlăturându-se astfel toate tensiunile ce apar în jurul găurii. Sunt diminuate considerabil prin această procedură riscurile de spargere a sticlei de-a lungul timpului.

Maşina de găurit:Schiatti Angelo FPD60 este o maşină verticală semiautomată, destinată execuţiei găurilor de diferite diametre în panourile de sticlă, utilizând foreze abrazive opozabile, având agent de răcire – apa. Grosimi de sticlă prelucrabile: 2 – 28 mm • Diametrul găurii: Ø3- Ø200 mm

Decuparea ?i prelucrarea panourilor de sticlă:Maşina CNC – LOV 830/30 este un echipament tehnic de lucru de înaltă performanţă, destinat prelucrării tuturor tipurilor de sticlă, cu grosimea cuprinsă între 3 şi 50 mm şi dimensiuni maxime de 1600×3000 mm.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.