Ghidul Serviciilor
Glisare.ro - Sisteme De Glisare
inapoi la firma 116 vizite
Poza Despre noi
Foto

Distribuitor exclusiv in România al produselor Slider Lituania (www.slider.lt) si Saheco Spania (www.saheco.com), glisare.ro este un partener de încredere pentru toti clientii sai, raspunzând cu drag la înaltimea standardelor implementate de acestia în cadrul fiecarui proiect.

Cea mai variata gama de sisteme de glisare din România, venind în întâmpinarea partenerilor din industria mobilei, din domeniul designului si amenajarilor interioare, având totodata în portofoliu si solutii complete pentru sisteme de glisare industriale, sau specifice constructiilor mari – seturi pentru usi dressing, sisteme de glisare office, atât pentru sticla, cât si pentru alte tipuri de panouri, pereti amovibili, sincronizari telescopice progresive, si lista poate continua.

Relatiile construite în timp, cu onestitate si respect, atât cu furnizorii, cât si cu clientii nostri, construiesc povestea a ceea ce este astazi glisare.ro.

De ce o poveste si nu doar niste detalii? Pentru ca ,,gliseaza si viseaza„ nu este doar un slogan. Este o experienta, este un crez, este un stil de viata. Calitate superioara, preturi competitive, servicii extraordinare, clienti pe deplin multumiti.

Scopul echipei glisare.ro este de a aduce bucurie clientilor, de a crea si întretine o comunitate de utilizatori fericiti ai sistemelor glisare.ro. Prin tot ceea ce facem, ne dorim sa va usuram cât mai mult sarcina de a alege un sistem de glisare potrivit, de a va asigura tot suportul necesar în achizitia si instalarea lui, toate acestea la un raport calitate-pret corect.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.