Ghidul Serviciilor
Global Construct - Constructii Civile, Industriale Si Amenajari, Gherla / Cluj
inapoi la firma 1337 vizite
Poza Amenajari spatii verzi
Foto

Pentru a avea o casa de vis, amenajarea gradinii joaca un rol extrem de important. Trebuie sa tineti cont de dimensiunile spatiului acordat gradinii pentru a face un plan de amenajare.Cateva elemente importante in amenajarea gradinii sunt:

Un rol foarte important in amenajarea gradinii il au gazonul si plantele. Gardurile vii din diverse specii de arbusti precum si plantele cataratoare reprezinta principalele elemente de decor ale unei gradinii.Alte elemente de decor care v-ar putea ajuta la amenajarea gradinii sunt aleile, zidurile si bordurile decorative, umbrarele, foisoarele, cascadele sau fantanile arteziene. Cand incepeti plantarea, nu uitati ca unele plante sunt iubitoare de soare iar altele, dimpotriva, se adapteaza excelent la umbra.Florile de gradina dau culoare si trebuie semanate cu grija, ca nu cumva sa plantati flori iubitoare de soare la umbra sau invers.Copacii de gradina joaca si ei un rol important in amenajarea gradinii. Ei ofera adapost casei si o protejeaza vara de caldura iar iarna de viscol. In functie de marirea gradinii trebuie sa va ganditi ce copaci de gradina sa plantati.O gradina nu este in totalitate ca in basme daca nu sunt si sisteme de iluminat. Exista o gama larga de sisteme de iluminat in functie de preferintele dumneavoastra: sisteme de iluminat automate sau manuale, de diferite forme, culori si dimensiuni.Fantanile arteziene sunt cele mai cautate decoratiuni pentru gradina, motiv pentru care acestea se gasesc sub diferite forme si dimensiuni.Materialele utilizate in constructia fantanilor arteziene sunt si ele destul de numeroase, de la ciment alb si praf de marmura pana la stanca naturala si artificiala.Decoratiunile exterioare dedicate amenajarii gradinii corespund tuturor gusturilor si spatiilor. Inainte de a alege un anumit model, consultati amanuntit ofertele pentru a va asigura ca produsul ales corespunde cerintelor dumneavoastra.  Zona clientilorALTE SERVICII

INSTALATII

SERVICII ONLINE

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.