Ghidul Serviciilor
Global Quard
inapoi la firma 471 vizite
Poza Navigatie
Foto

GPS Navigator este o premiera pentru Europa de Est, un instrument util care sporeste senzatia de confort si siguranta. GPS Navigator asigura alegerea itinerarului si urmarirea in timp real pe harta digitala a modului in care parcurgeti traseul planificat, este un echipament de localizare si navigatie pentru autovehicule si nu numai, care asigura confort pentru proprietari si pasageri.

Pentru utilizatorii echipamentului GPS Navigator navigarea pe drumurile europene devine mai simpla datorita posibilitatii planificarii traseelor parcurse. Echipamentul ofera o serie de informatii privind distanta de parcurs si perioada necesara deplasarii pana la destinatie. Datorita utilizarii satelitilor GPS comunicarea cu echipamentul de navigare este permanenta si gratuita. Semnalul GPS exista in cele mai izolate regiuni ale tarii, de la zonele montane inalte pana in Delta Dunarii. Pe drumurile nationale, pe ecranul navigatorului puteti afla cel mai scurt traseu pana la destinatie, distanta ramasa pana la destinatie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.