Curs COFETAR - PATISER - cod cor 7412.2.1
NR. TOTAL ORE : 720 ( TEORIE -240 ; PRACTICA -480)
Data incepere curs
Data exacta a inceperii cursului se stabileste numai dupa ce sunt cel putin 5 cursanti inscrisi. Un cursant inscris este acela care a achitat contravaloarea avansului si in felul acesta si-a asigurat un loc la urmatorul curs.
Program cursuri
Programul se stabileste dupa ce s-au inscris la curs min. 5 cursanti, acesta fiind flexibil, cuprinzand teoria si practica.Orarul cursurilor poate fi schimbat cu acordul cursantilor, in functie de disponibilitate.
Dupa finalizarea cursurilor de teorie si practica in laboratorul Global School, restul orelor de practica se vor efecuta in restaurantele cu care Global School are incheiata conventie.
Locul desfasurarii:
Cursurile se desfasoara la Global School Palazzo Italia, Sos. Fundeni nr. 39, Bucuresti.
Autorizare:
Programul este autorizat potrivit legislatiei în vigoare la nivel national de catre AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI
Modalitate de examinare:
La sfarsitul programului participantii vor sustine in fata unei comisii de evaluatori ANC (CNFPA) un examen ce va consta intr-o proba teoretica - test grila si o proba practica.
Diploma de absolvire: cursul se va finaliza cu un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Educatiei Nationale.
La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv în care sunt mentionate competentele dobândite.