Ghidul Serviciilor
Global Systems Communications Bucuresti - Distributie Echipamente It&c
inapoi la firma 1224 vizite
Poza Cablari structurate
Foto

Solutiile de tip Fiber-to-the-Desk au devenit din ce in ce mai solicitate datorita transferului mare de date oferit. Astfel costul superior al acestor retele este compensat de viteza mare de transfer, durata de viata prelungita precum si posibilitatea de utilizare in cazul aparitiei unei tehnologii superioare.

Echipa GSC va poate oferi solutii mixte de cablare (cupru – fibra, wireless – cupru) tinand cont de locatia aleasa, de echipamentele utilizate si de solicitarile clientilor.

 

Retele de tip wireless                                                                sus

Retelele de tip wireless au cunoscut o dezvoltare semnificativa pe plan mondial, ele reprezentand o solutie alternativa legaturilor terestre. Conexiunile fara fir devin tot mai populare, deoarece ele rezolva probleme ce apar in cazul cand avem mai multe cabluri.

Avantaje evidente, cum ar fi: mobilitate, flexibilitate, simplitate in instalare, costuri reduse de intretinere si scalabilitate au impus retelele wireless ca o solutie tot mai mult utilizata.

 

Echipa de tehnicieni ai GSC sunt certificati sa instaleze, sa dezafecteze si sa ofere service si menenanta pentru cablari structurate ce respecta standardele ANSI/TIA/EIA

-          Cat3-          Cat5 / 5e-          Cat6 / 7-          Fibra optica

 

Echipa GSC este sustinuta pe deplin de partenerii sai externi:

BKT ELEKTRONIK (Polonia)

Desi este un furnizor nou pe piata romaneasca, BKT este cel mai mare distribuitor al produselor DRAKA in Europa.Toate cablurile (atat cele de fibra cat si cele de cupru) sunt marca DRAKA (Olanda).Incepand cu martie 2011 va punem la dispozitie si o gama larga de produse din fibra optica: patch-corduri, pigtailuri, adaptori, ODF-uri si accesorii.

DINTEK ELECTRONIC (Taiwan)

Dintek Electronic pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse de la cabluri si accesorii pentru telecomunicatii la echipamentele folosite la sistemele de cablare structurata. Principalul scop al celor de la Dintek este indeplinirea tuturor cerintelor clientilor, oferindu-le preturi cat mai reduse dar si rezolvarea tuturor problemelor in cel mai scurt timp.  Produsele Dintek sunt prezente in intreaga lume, portofoliul de clienti fiind impresionant. Click aici.

PLANET TECHNOLOGY (Taiwan) Pioneer of IP Innovation

Planet Technology este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de retea ce ofera solutii atat pentru acasa, cat si pentru companii mici, medii si mari corporatii.

Principalul scop al celor de la Planet este dezvoltarea si implementarea unor solutii inovatoare si accesibile din toate punctele de vedere (calitate, pret, eficienta, easy management etc)

* Produsele oferite de Planet Technology sunt: * Switchuri si routere LAN;* Media convertoare;* Power over Ethernet (PoE);* Echipamente industriale;* Solutii Wireless;* Solutii VoIP;* Supraveghere IP;* Solutii ADSL;* Echipamente periferice de retea (switchuri KVM, print servere, placi de retea, storage server samd).

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.