Ghidul Serviciilor
Gls Romania - Livrari Business Si Expres In Romania Si Internationale
inapoi la firma 57656 vizite
Poza Conditii generale de asigurare
Foto

Conditii generale de asigurare a coletelor

 

Sistemul GLS se bazeaza pe o tehnologie sigura si fiecare colaborator al sistemului se straduieste ca pe langa efectuarea atenta a muncii sa previna si sa evite orice dauna sau deteriorare .

GLS inregistreaza ruta coletelor la fiecare punct prin sistemul de urmarie cu cod de bare , reducand la minim posibiliatatea de redirectionare eronata sau pierdere .

GLS cantareste automat,electronic coletele preluate , fixeaza electronic greutatea inregistrata , facand astfel posibila integritatea coletelor .

Sistemul GLS are incredere in clientii sai care ambaleaza coletele trimise, cu cea mai mare grija si profesionalism si iau in mod deosebit in considerare caracteristicile transportului de colete si cele a marfurilor trimise .

In cazul coletelor preluate pentru transmitere, GLS isi asuma raspunderea de fiecare data pentru daune , tinand cont de excluderile si de clauzele impuse .

GLS nu isi asuma raspunderea pentru pierderile directe .

Raspunderea generala pentru daune se extinde pana la valoarea de achizitie a continutului coletului , dar in lipsa unui acord special pana la maximum 700 RON per colet .

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.