Ghidul Serviciilor
Green Marine Logistics - Transport Maritim, Fluvial Si Transport Rutier, Constanta
inapoi la firma 223 vizite
Poza Transport fluvial
Foto

Putem intermedia transportul fluvial de marfa intre Giurgiu si porturile din Constanta, precum si intre Giurgiu si Drobeta Turnu Severin.

Firma noastra ofera servicii complete pentru diferite operatiuni efectuate in/din terminalele si depozitele aflate in porturile dunarene, incluzand: manevrarea containerelor goale/pline; depozitarea containerelor goale/pline atat in depozite acoperite cat si in spatiu deschis; servicii de transport rutier catre orice punct desemnat din Romania.

Serviciile logistice ale firmei noastre ofera solutii complete care pot combina transportul pe cale fluviala si cel rutier sau feroviar pentru a atinge orice punct final de destinatie desemnat de catre client.   La cerere, marfa se poate prelua din portul fluvial unde s-a descarcat si se expediaza catre punctual de livrare dorit atat in Romania cat si catre Europa sau orice alta destinatie solicitata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.