Ghidul Serviciilor
Green Marine Logistics - Transport Maritim, Fluvial Si Transport Rutier, Constanta
inapoi la firma 222 vizite
Poza Transport fluvial
Foto

Portul Constanta fiind atat un port maritim cat si unul fluvial, poate acomoda orice tip de nava : cargou de mic tonaj precum si barja, slep, barja autopropulsanta folosita la transportul fluvial.     

Legatura dintre portul Constanta si Dunare se face prin canalul Dunare-Marea Neagra, punte de legatura importanta care reprezinta un atu al portului Constanta datorita costurilor reduse de transport si volumelor de marfa care se deruleaza in aceasta zona.

Datorita pozitiei strategice si legaturii cu Marea Neagra catre tarile europene, fluvial Dunarea reprezinta un mod avantajos de transport comparativ cu transportul feroviar si cel rutier.     

Traficul de marfuri derulate pe Dunare a crescut de la an la an, facilitand transportul unor cantitati insemnate intre Constanta si tarile din estul si central Europei, ca si Bulgaria, Ungaria, Serbia, Austria, Germania. De asemenea prin intermediul Dunarii se pot transporta marfuri din Constanta pana la Rotterdam folodind canalul Rhin-Main.     

Dintre marfurile care detin o pondere sustantiala ce se expediaza pe Dunare cu barjele sunt: cereale, echipamente, chimicale, produse siderurgice, produse din lem si materiale de contructii.     

Firma noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi logistica necesara expedierii marfurilor Dvs din/catre portul Constanta catre/din porturile dunarene folosind unul din mijloacele de transport fluvial mentionate mai sus.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.