Ghidul Serviciilor
Green Marine Logistics - Transport Maritim, Fluvial Si Transport Rutier, Constanta
inapoi la firma 228 vizite
Poza Transport maritim
Foto

Oferim servicii de transport  pentru orice destinatie atat pentru export cat si pentru importul de marfuri, prestand servicii complete, functie de fiecare solicitare in parte in regim FCL (full container load=container incarcat complet) sau LCL (less than container load=grupaj de marfa) si cu livrare ‘door-to-door’ sau ‘port-to-port’, precum si ‘door-to-port’.      

Angajarea transporturilor maritime containerizate se face prin intermediul celor mai bune linii de containere care dispun de nave proprii cu expedieri saptamanale din/catre toate porturile lumii.      

Cu ajutorul retelei noastre de agenti maritimi din intreaga zona a Asiei, de unde provine cel mai mare trafic de containere la import, va putem colecta marfurile Dvs. din orice regiune mentionata si apoi le vom incarca in containere pentru a fi expediate din portul dorit catre Romania.      

Pe langa transportul containerizat al marfurilor generale, ne ocupam cu succes si de expedierea marfurilor agabaritice cu incarcare pe containere speciale tip Flat Rack, Open Top, Platforme, precum si de transportul marfurilor congelate cu containere frigorifice, tip Reefer.      

Vom acorda toata atentia noastra pentru a va oferi solutii de transport economice si tarife competitive pentru importul sau exportul de marfuri containerizate din/catre orice colt al lumii.      

Prin promptitudine si eficienta in furnizarea informatiilor actualizate referitoare la pozitia marfurilor Dvs. pe tot parcursul fluxului de transport (de la momentul preluarii marfurilor si incarcarea lor in container si pana la livrarea la destinatie), dorim sa mentinem la standarde inalte de calitate serviciile oferite clientilor nostri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.