Ghidul Serviciilor
Green Marine Logistics - Transport Maritim, Fluvial Si Transport Rutier, Constanta
inapoi la firma 223 vizite
Poza Transport rutier
Foto
Foto

Ca si grupa secundara a transportului rutier, expeditiile pe camion in regim de grupaj ocupa un loc important in traficul de marfuri atat pe plan intern cat si international.   

Principalul avantaj al acestui tip de transport il constituie costul mai redus in comparatie cu transportul complet, insa termenul de livrare este mai mare datorita faptului ca marfa se colecteaza din mai multe puncte de incarcare (pentru a incarca la capacitate maxima camionul) si abia apoi descarcata in locatiile de destinatie.   

Prin intermediul transportului la grupaj se pot transporta partide mici de marfa, cu capacitate mai mica de un palet (ex.colete, cutii, baloti, saci, etc) si pana la loturi de marfa care pot ocupa pana la 80-90% din volumul unui autocamion.   

Firma noastra poate oferi tarife competitive pentru serviciul de transport marfa la grupaj pentru diverse rute, atat la import catre Romania din Europa si / sau spatiul extracomunitar, cat si la export din Romania catre intreaga Europa si/sau spatiul extracomunitar.    De asemenea putem oferi tarife competitive si pentru transport grupaje marfa avand ca destinatie rute si locatii interne de pe teritoriul Romaniei

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.