Ghidul Serviciilor
Gmb Vivai Grup, Targoviste - Arbusti Ornamentali, Pomi, Flori
inapoi la firma 2334 vizite
Poza Sisteme de aspersie
Foto

In general, majoritatea plantelor necesita o udare regulata, mai ales pe timpul verii. Astfel, pentru a avea o gradina frumoasa si ingrijita  si a scapa de grija udarii acesteia pe periodele secetoase, societatea noastra  va ofera posibilitatea realizarii unui sistem de aspersie in functie de necesarul de apa al gradinii si cerintele dumneavostra. Materialele folosite sunt de calitate superioara, iar specialistii nostrii va garanteaza realizarea sistemului la standarde europene si programarea acestuia in functie de necesitatile plantelor din gradina. De asemenea, pentru sistemele realizate va oferim atat asistenta pentru utilizarea corecta a acestuia cat si o garantie de minim un an.

Calitatea si performantele materialelor utilizate sunt sustinute de profesionistii in domeniu. Hunter, Irritrol, Unidelta, AZUD sunt producatori de materiale utilizate in sistemele de irigare pe care le proiectam si executam pentru deplina satisfactie a clientilor nostri. Va invitam sa va convingeti vizitand sediul nostru sau lucrarile executate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.