Ghidul Serviciilor
Gold Section
inapoi la firma 1927 vizite
Poza Vitrine
Pret: 290 EUR
Foto

In sectiunea vitrine va prezentam o gama diversificata de mobilier pentru magazine realizata din profile aluminu si sticla. Structura vitrinelor asigura o rezistenta mare in timp.   Vitrinele sunt concepute astfel incat se pot combina in diferite moduri pentru a se mula perfect spatiului, specificului si produselor dumneavoastra. Puteti alege pentru fiecare vitrina nivelul de dotare in functie de bugetul alocat amenajarii dumneavoastra.

  Toate modelele sunt prevazute cu yala si rafturi reglabile. Dimensiunile vitrinelor se pot modifica la comanda iar echipele noastre de designeri pot crea modele unice dedicate amenajarii dumneavoastra. Specialisti 3D ( modelare tridimensionala) realizeaza proiecte astfel incat puteti vedea designul, rezolvarea si optimizarea spatiului in cele mai mici detalii.

 

 

Vitrina simpla. Dimensiuni 2000 x 500 x 400

 

  Vitrina realizata din profile aluminiu si sticla prevazuta cu 5 rafturi reglabile, spoturi pentru iluminare si yala de securizare. Prin structura si modul ei de constructie asigura o rezistenta mare in timp si este demontabila.

 

Termen de livrare : 5 zile

Garantie: 10 ani

Pret negociabil in functie de comanda.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.