Ghidul Serviciilor
Gotech Goout
inapoi la firma 995 vizite
Poza Tehnologie
Foto
Foto
Foto

Taped seam = cusaturi termosudate

Acolo unde se fac cusaturile pe materialele impermeabile, se creaza o bresa in stratul de impermeabilizare. Pentru a elimina acest inconvenient se aplica pe dosul cusaturii o banda subtire de polietilena, care prin incalzire la 400 de grade si presare, adera la stratul de impermeabilizare, obturand astfel gaurile lasate de acul de cusut.

Waterproof zipper = fermoare impermeabile

Avand in vedere ca intregul concept al echipamentelor de iarna este "waterproof", s-a inventat si fermoarul waterproof, care are o pelicula impermeabila aplicata pe suprafata fermoarului si o cheita speciala care aluneca pe fermoar fara sa distruga acest strat.

Preshaped sleeves and knees = maneci si genunchi preformati

In general, pentru a permite miscarea libera, hainele sunt prevazute cu plusuri de lejeritate. Adica se croiesc manecile sau pantalonii mai largi, pentru a permite indoirea coatelor. Dar in ultima vreme trendul in sport este "fit", adica stramt, sau pe corp, in contextul tendintei de a face imbracamintea cat mai usoara.Asadar plusurile de lejeritate au fost inlocuite cu croieli care sa copieze anatomia corpului uman si cu materiale extensibile, care sa permita miscarea lejera.

Reinforced exposed areas = intarituri la zonele expuse la socuri

In functie de sportul practicat, exista diferite zone ale corpului care sunt supuse la socuri sau la solicitari mai mari. De exemplu la snowboard zona genunchilor, a sezutului si a coatelor. La schi, zona fluierului piciorului (se loveste de portile de slalom). Aceste zone se intaresc fie cu materiale rezistente la abraziune, fie cu straturi care absorb socul fie doar cu dublarea materialului de termoizolatie.

Audio wire support = suport pentru cablul audio de la telefon sau Mp3 sau IPod

Au rolul de a ghida firele audio pe trasee unde solicitarea in timpul practicarii sportului este minima, in asa fel incat ele sa nu se smulga din cauza miscarii posesorului. Acesta putand asculta muzica sau sa vorbeasca la telefon fara sa-si foloseasca mainile si in timp ce coboara partia.

Gadget - pentru liniile de produse Apex

Gecile de ski sunt dotate in buzunarul de la piept cu o batista de piele de caprioara, asigurata cu un snur rezistent, speciala pentru stergerea ochelarilor

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.