Ghidul Serviciilor
Gothic Fairy - Magazin Bijuterii, Accesorii, Decoratiuni
inapoi la firma 263 vizite
Poza Aromaterapie
Foto

Manunchi de Salvie Alba pentru fumigatii -  58,00 RON

Acest manunchi de salvie alba a fost cules manual si uscat sub razele soarelui, în concordanta cu traditia amerindiana, unde salvia era foarte des folosita pentru purificare.
În ritualuri, salvia este foarte folositoare pentru protectie împotriva tuturor formelor de energie negativa. Este de asemenea arsa pentru a purifica spatiile sacre si uneltele magice. Este utilizata pentru a aduce întelepciunea, claritatea, a atrage banii si ofera ajutor în vindecarea corpului, mintii si a sufletului.
Fumigatiile cu salvie curata spatiul din jur de toate reziduurile, emanatiile toxice si de energiile negative adunate, pentru a grabi echilibrarea si curatarea spirituala.
Este o practica veche folosita intens de amerindieni, precum si în Orientul mijlociu. Ei credeau ca fumul se agata de tot ce este malefic într-o casa si risipeste apoi, afara, pe ferestre toate relele, demonii, bolile, influentele necurate, sentimentele negative care te împiedica sa îti gasesti linistea: tristetea, nervozitatea, fricile, panica, neîncrederea si regretele.
Foloseste manunchiul de salvie într-un ritual simplu, spunând o rugaciune sau pur si simplu gândindu-te în liniste la sanatatea ta si a familiei tale, la lucrurile bune pe care vrei sa le atragi în viata.
Dimensiuni: lungime aprox 11 cm, grosime aprox 3 cm 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.