Ghidul Serviciilor
Gradina Zoologica Bucuresti
inapoi la firma 93803 vizite
Poza Versiunea digitala a Zoo Bucuresti
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Versiunea digitala a Zoo Bucuresti, lansata anul trecut, este din nou activa si iti aduce in prim plan doi noi membri ai familiei: Julio si Isabela, cuplul de tamarini.

 

La Digital Zoo, poti vedea animalele preferate, live, la orice ora din zi si din noapte. Impreuna cu UPC si Animal Planet, vrem sa iti aratam Gradina Zoologica din Bucuresti, asa cum nu ai mai vazut-o: din interiorul spatiului in care locuiesc animalele.

 

Ii cunosti deja pe Luna, Ella, Marc, Gina, Vasilica, si pe Gogu? Daca da, vei putea afla acum cu ce se ocupa toata ziua micile maimute cu creasta alba (tamarini), ce le place sa manance, dar si cum se catara si se ascund prin padurea tropicala in miniatura, recreata chiar aici, in Bucuresti. Daca inca nu ai avut ocazia sa te imprietenesti cu animalutele noastre, ai acum placerea sa ii urmaresti pe site, apoi te asteptam la Zoo Bucuresti sa ii vezi de aproape.

 

Digital Zoo este un concept educational inovativ, in premiera absoluta pentru Romania. Cei trei parteneri ai acestui proiect: UPC,  Animal Planet si Gradina Zoologica Bucuresti si-au propus sa aduca stiinta mai aproape de public prin intermediul celui mai la indemana mediu: Internetul. De aceea, acest proiect se adreseaza unui public dornic de continut informational de calitate, un public care indiferent de varsta poate trai un pic din minunea cunoasterii. 

 

Acest proiect aduce o noua perspectiva asupra utilitatii Internetului care, iata, poate fi folosit nu doar ca o simpla resursa de divertisment, ci si ca un canal extrem de valoros de educare.Animalutele de la Zoo, cu toate dragalaseniile si curiozitatile lor vor putea fi urmarite live chiar din fotoliul de-acasa sau de la birou, prin live streaming. Tigrul Luna, cuplul de ursi Gina si Vasile, pelicanii si cuplul de lei Marc si Ella vor oferi un spectacol  live pe siteul http://digitalzoo.kappa.ro, in fiecare zi a saptamanii. Nu exista restrictii de varsta pentru urmarirea acestui program. Oricine se poate bucura de momentele unice din viata animalutelor preferate.

 

Digital Zoo e distractiv, dar ofera si multe informatii inedite despre viata animalelor salbatice, povesti amuzante, sau noutati despre ce se intampla cu speciile de pe mapamond.

Viziteaza-ne zilnic sau aboneaza-te la feed-ul nostru de stiri ca sa descoperi cate ceva nou despre lumea fascinanta a animalelor!   

http://digitalzoo.kappa.ro

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.