Pret meniu 70 euro
Gustare
Guacamole cu nachos în lingurita - 20g
Bruscheta cu brânza de capra, sos pesto si parmezan - 20g
Bruscheta cu ciuperci trase la tigaie - 20g
Mini pizza cu masline, ciuperci si busuioc proaspat - 35g
Chiftelute de porc cu susan si marar - 45g
Involtini de somon fume, crema de branza si chives – 25g
Mini quiche lorraine - 25g
Ou umplut mimosa –55g
Veggie sticks în sos de iaurt cu menta – 40g
Fel principal I
File de salau cu sos de lamâie si orez basmati cu nuci si stafide
150g/200g
sau
Pastrav la gratar cu sos de lamaie si cartofi natur cu unt
250g/200g
Fel principal II
Sarmale cu carne de porc în frunze de varza cu mamaliga, smântâna si ardei iute
300g/200g/30g
Fel principal III
Friptura de porc cu sos de portocale, piure de cartofi dulci si salata persana
200g/200g/150g
sau
Friptura de vita cu sos de rosii, morcovi caramelizati cu susan si salata de varza alba
200g/200g/150g
sau
Live cooking show cu ceafa de porc, pulpe de pui dezosate, cârnati proaspeti de porc/oaie, legume la gratar, cartofi la ceaun si salata de muraturi
300g/100g/ 100g/ 150g
Din partea casei, la primire, punem pe mese mix de saleuri cu chimen si susan.