Ghidul Serviciilor
Gradina Lui Barbu, Valea Macrisului / Ialomita - Legume Si Fructe De Sezon
inapoi la firma 666 vizite
Poza Gradina lui Barbu
Foto

“Gradina lui Barbu” este intr-adevar o gradina, sustinuta de un fermier cu o experienta indelungata in agricultura.Este vorba de un petic de pamant, intins pe aproximativ 0.6 hectare, in comuna Valea Macrisului, jud, Ialomita, la 80 km de Bucuresti.  Aici, la o distanta de 20 km de cel mai apropiat factor de poluare, pe un teren foarte fertil si cu un continut de humus deosebit de ridicat, echipa micuta dar plina de viata si experienta se ocupa permanent de plantarea, ingrijirea si recoltarea fructelor, legumelor si a verdeturilor.Rezultatul ingrijirii se simte in calitatea si in gustul produselor.Nu este nevoie sa ne crezi pe cuvant. Arunca o privire prin magazin si incearca. Gustul legumelor si fructelor din copilarie te va convinge.De asemenea, in functie de anotimp, mai producem si:

si altele pe care este posibil sa le fi trecut cu vederea.  : )De aceea, nu uita sa revii pe pagina noastra pentru a vedea produsele puse la vanzare in momentul respectiv, sau inregistreaza-te la newsletter. Nici noua nu ne place spam-ul asa ca te informam doar cand apare ceva nou in magazin.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.