Ghidul Serviciilor
Acorns British Style Nursery, Gradinita & After School, Bucuresti
inapoi la firma 2357 vizite
Poza Cresa - Spatiu si loc de joaca
Foto
Mediul educational

Micile ghinde de la gradinita cu program în limba engleza Acorns au nevoie de un spatiu special adaptat miscarii si descoperirilor, bogat în obiecte care sa le atraga atentia si care sa le stimuleze diferitele etape ale cresterii.

Jocul imaginar de la gradinita Acorns este caracterizat de zone diferite unde cei mici pot sta în siguranta alaturi de un adult. De aceea, noi punem la dispozitie 4 camere cu tematici diferite.

Copii petrec timp în fiecare camera, în grupuri mici, conform unui program stabilit. Materialele folosite sunt schimbate în mod regulat si selectate în functie de nevoile individuale ale copiilor.

În grupa School Years, pentru copii între 4 si 6 ani, mediul este creat sa sustina educatia atât prin joc, dar si prin introducerea în activitati formale de învatare. Copiii beneficiaza de 4 camere aranjate special:

Gradina

Curtea gradinitei Acorns are 1100 mp. Copii sunt încurajati sa iasa afara în fiecare zi (atunci când temperaturile o permit).

Educatorii ajuta copiii sa se echipeze si se implica activ în jocul lor, stimulând dezvoltarea abilitatilor sociale si fizice în conditii de siguranta totala.

Gradina Acorns este împartita în zone diferite:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.