Ghidul Serviciilor
Alba Ca Zapada, Gradinita, After School Sector 6
inapoi la firma 917 vizite
Poza Oferta educationala gradinita
Foto
Gradinita, in sens generic si in sens consacrat, este “primul pedagog” in itinerariul lung de formare sistematica si continua a fiinte umane. Varsta timpurie aduce cu sine contracte specific intre posibilitatile, premisele de dezvoltare si vulnerabilitatile, dificultatile si blocajele care pot intervene in evolutia copilului. Dezvoltarea copilului contemporan se afla mereu in promiximitatea sau in interiorul unei relatii cauzale circulare de tipul complexitate – vulnerabilitate.

     Predarea pentru invatare, promovarea invatarii experientiale si asigurarea unitatii, a coerentei programelor educationale sunt principii esentiale pentru abordarea in spirit curricular a educatiei prescolare in gradinita ALBA CA ZAPADA.

     Structurile curriculare care organizeaza exigentele educationale in sisteme functionale ce dau o imagine articulate programului educational sunt:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.