Din anul 2020, am initiat un parteneriat cu un restaurant tip boutique, Atelierul de Tarte. Am ales sa colaboram cu acest restaurant, dupa multe cautari, datorita grijii pentru retete, alimente si ingredientele sanatoase folosite, dar atat cat si pentru atentia fata de selectarea personalului si a exigentei fata de respectarea conditiilor de igiena.
Credem ca un meniu bun este un meniu sanatos si echilibrat, care hraneste cu adevarat copilul si este atractiv, deci savurat din plin. Ne straduim sa oferim copiilor o hrana unde calitatea este pe primul loc, din ingrediente cat mai naturale, si pe cat posibil, bio, urmand cateva principii:
Se folosesc ingrediente simple si proaspete, cat mai naturale, integrale, neprocesate: mai putin din punga sau din cutie, mai mult din natura; nu folosim pui, porc, mezeluri sau dulciuri din comert.
Oferim cat mai putine dulciuri cu zahar rafinat, indulcim desertul cu fructe, miere, indulcitori naturali. Introducem cruditati suficiente (fructe, salate, verdeturi), colorate si apetisante; o zi pe saptamana avem meniu lactovegetarian.
Oferim mancare usoara, fara prajeli, suntem atenti la asocierile dintre alimente, pentru o digestie usoara si integrarea tuturor principiilor nutritive in meniul saptamanal.
Suntem flexibili in situatia unor nevoi speciale (intolerante sau alergii alimentare), si tinem cont de fiecare copil pentru un meniu adaptat.