11:30-12:30
Preluarea copiilor de la scoala
12:30-13:30
Masa de pranz.
Meniul cuprinde 2 feluri de mancare pregatite in bucataria proprie. In acest sens, ingredientele necesare sunt achizitionate zilnic in functie de meniul stabilit, asigurandu-se astfel prospetimea, toate in acord cu regulile de nutritie specifice varstei, de siguranta si igiena a alimentelor.
13:30-15:45
Trecem in revista toate lectiile predate la scoala in ziua respectiva. Stabilim care este nivelul de cunoastere, intelegere si insusire atuturor notiunilor predate. Daca exista lectii/notiuni pe care elevul nu le-a inteles sau le-a uitat, le vom repeta impreuna si le vom fixa prin exercitii. Vom completa/scrie caietele/temele, primite la scoala.
15:45-16:00
Servirea unei gustari. Aceasta poate consta in: tartine, briose, chec sau alte prajituri de casa.
16.00- 18.00
Aceasta perioada este rezervata socializarii, diverselor activitati educationale, intr-o atmosfera sanatoasa care sa stimuleze autonomia si increderea copilului. De asemanea pot fi urmate si cursurile optionale.