Alimentatie: Meniul zilnic al copiilor este preparat in bucataria proprie, în conditii de igiena stricte si consta într-un meniu sanatos, diversificat si adecvat vârstei. Nu include alimente prajite, bogate în carbohidrati sau lipide. Este avizat de medicul pediatru.
Meniul include:
la micul dejun: tartine cu unt si miere, cu telemea, cascaval, ou fiert, cereale, iaurt, lapte, ceai de fructe;
la dejun: felul I: ciorbe (de legume, de pui, de curcan, de vita, de cartofi, de perisoare, a la grec) sau supe (crema de legume, rosii, de pui, cu galusti, chinezeasca) si felul II (feluri de mâncare traditionale – ostropel, piureuri, musaca, etc.). Saptamânal cei mici manânca carne de pui, curcan, mânzat, salau;
la gustarea de la ora 16.00 se servesc deserturi preparate ca acasa: orez cu lapte, gris cu lapte, checuri, prajituri cu fructe, salam de biscuiti, fursecuri, placinta cu mere, dovleac, brânza, rulade;
la cina: o carne slaba cu o garnitura (orez, legume, piureuri).
Într-o situatie speciala, în colaborare cu dvs., vom adapta meniul unei zile, la cerintele respective.