Ghidul Serviciilor
Gradinita Nr. 218 Sector 6
inapoi la firma 149 vizite
Poza Gradinita
Foto

 Gradinita nr. 218 se afla in sectorul 6, str. Aleea Callatis, nr. 5 si functioneaza din anul 1974. Pe parcursul anilor a fost renovata si reamenajata, o contributie importanta avand-o parintii. Este o gradinita frumoasa, curata, moderna si spatioasa, atat exteriorul cat si interiorul avand un stil caracteristic, ceea ce o deosebeste de celelalte gradinite.

  Pe peretii holurilor sunt expuse lucrari de diploma ale studentilor de la ARTE PLASTICE. De asemenea sunt pictate scene din povesti, basme, poezii cunoscute de copii.

  Salile de grupa au un aspect modern, sunt vesel colorate si dotate cu multe jucarii. Curtea gradinitei este dotata cu multe animale artificiale, o corabie mare din lemn, aparate de joaca (topogane, balansoare, leagane).

  Gradinita functioneaza cu 14 grupe cu program prelungit, in care sunt cuprinsi aproximativ 400 de copii de la 3-6 ani. Totodata,  unitatea dispune de sala de sport, sala de optionale, sala de sedinte, cabinet medical cu cadru medical calificat, cabinet de consiliere psihopedagogica cu profesor consilier.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.