Ghidul Serviciilor
Grand Gaz Instal Termo - Executie Instalatii Gaze, Instalatii Termice Si Sanitare Bucuresti
inapoi la firma 428 vizite
Poza Verificari/Revizii
Foto

  Iata tot ce trebuie sa stii inainte de a alege o firma de revizii gaze.  Conform normativului in vigoare NTPEE 2018, firmele autorizate ANRE pot efectua Verificarile Tehnice Periodice ale instalatiilor de utilizare gaze naturale, obligatorii la fiecare 2 ani si Reviziile Tehnice Periodice obligatorii la maxim 10 ani, atat la Asociatiile de Proprietari cat si pentru persoanele fizice, juridice si institutii. Aceasta operatiune este obligatorie pentru fiecare consumator.

          Verificarea tehnica periodica a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale se efectueaza la un interval de maximum doi ani, iar revizia tehnica periodica a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale se efectueaza la un interval de maximum 10 ani sau dupa intreruperea utilizarii instalatiei de gaze pentru o perioada de timp ce depaseste 6 luni.

          Inginerii firmei noastre vor efectua verificarea intregii instalatii de gaze, atat pentru partile comune cat si pentru instalatiile individuale, oferind consultanta gratuita si posibilitatea remedierii eventualelor defectiuni.

          De asemenea, un punct foarte important este acela ca dumneavoastra nu trebuie sa va deplasati la Distrigaz pentru obtinerea fisei de evidenta, societatea noastra ocupandu-se de toate formalitatile necesare inclusive de depunerea fiselor de verificare la Distrigaz.

FIRMA REVIZII GAZE – CONFORM NORMATIVULUI IN VIGOARE VERIFICAREA PRESUPUNE URMATOARELE ETAPE:

FIRMA TA DE VERIFICARI – REVIZIA TEHNICA PERIODICA CUPRINDE TOATE OPERATIUNILE DE LA VERIFICARE SI, ÎN PLUS, URMATOARELE

INSTALATII DE GAZE SIGURE! PRIORITATEA LOR ESTE SATISFACEREA EXIGENTELOR CLIENTILOR

Fii sigur ca atunci când apelezi la serviciile lor, îti vor oferi o experienta conform asteptarilor tale. Acestia abordeaza în mod realist fiecare etapa, fie ca este vorba despre fazele de contractare, proiectare sau executie. Pentru ei, nicio provocare nu le poate crea dificultati. Acestea reprezinta doar o noua ocazie de a arata ca, atunci când lucrezi cu experti în domeniu, toate grijile si problemele cu privire la instalatia de gaze vor disparea.

Toate acestea sunt posibile datorita îmbunatatirii constante a sistemului de management al calitatii. Pe lânga asta, ei efectueaza analize periodice pentru masurarea performantei organizatiei. La baza unor servicii de succes se afla întotdeauna un management novator. În acest fel, angajatii formeaza o echipa stabila care livreaza rezultate exceptionale. Mai mult decât atât, responsabilitatile si competentele cresc, odata cu stimularea initiativei personale.

SERVICII DIVERSE SI COMPLEMENTARE PENTRU INSTALATII SI REVIZII IN BUCURESTI

Acest tip de servicii de instalatii gaze Bucuresti  sau revizii gaze contribuie la siguranta si confortul oricarui proprietar. Fie ca ai nevoie de servicii pentru instalatii gaze pentru locuinta ta, un centru de afaceri, un restaurant si nu numai, Grand Gaz Instal Termo dispune de o echipa vasta calificata în urmatoarele domenii: sudori, instalatori, mecanici, constructori etc. Acestia desfasoara proiecte de mare amploare nu numai pentru executia instalatiilor de gaze, ci si pentru încalzire, climatizare, ventilatie etc.

Ei se ocupa de toate demersurile care trebuiesc îndeplinite pentru ca instalatia ta sa functioneze fara probleme si fac legatura între bransamentul furnizorului tau de gaze si locuinta ta. Atunci când cauti informatii referitoare la instalatii gaze pret, trebuie sa ai în vedere tot ceea ce presupune acesta. De asemenea, sunt disponibile servicii pentru revizii gaze sau pentru detectoare gaze, precum si servicii pentru instalatii termice si sanitare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.