Ghidul Serviciilor
Grand Gaz - Proiectare, Executie Instalatii Gaze Bucuresti
inapoi la firma 1167 vizite
Poza Calorifere
Foto

Caloriferele joaca un rol important pentru o casa bine încalzita, montarea acestora fara consultarea in prealabil a unui expert in domeniu va aduce facturi de consum mai mari. 

CALORIFERELE DIN OTEL:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este cel mai uzual material utilizat. Acestea au devenit alegerea fireasca a proprietarilor datorita beneficiilor pe care le aduc si a pretului accesibil. Acest material rezista excelent la temperaturi ridicate, distribuie rapid caldura în casa, sunt usor de transportat si de montat.

CALORIFERELE DIN ALUMINIU:

 Caloriferele de aluminiu par sa fie cea mai echilibrata alegere. Sunt perfecte pentru încalzirea cu agent termic, au o perioada de garantie mai mare si o durata de viata care atinge 20 de ani. Se încalzesc repede cu un consum rezonabil si vin într-o gama larga de modele si culori, deci pot fi chiar obiecte decorative, nu doar o instalatie.

 

CALORIFERE DIN FONTA:

 

Fonta poate încalzi suprafete mari si rezista cel mai mult în timp: peste 30 de ani. Acestea nu au probleme cu rezistenta la lovituri sau croziune si pot fi folosite cu orice centrala termica ce functioneaza la o temperatura redusa. Dar caloriferele de fonta nu pot avea pretentia de a fi aspectuoase. În general sunt greoaie si butucanoase, ceea ce le face si foarte greu de manevrat. Alte dezavantaje includ motive tehnice:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.