Ghidul Serviciilor
Grand Gaz - Proiectare, Executie Instalatii Gaze Bucuresti
inapoi la firma 1159 vizite
Poza Montaj senzori si electrovalve de gaze
Foto

Ca masura preventiva de a elimina eventualele dezastre produse de scurgerile de gaze, in incaperile in care sunt montate aparate consumatoare de combustibil gazos se monteaza obligatoriu echipamente de protectie formate din senzor si electrovalva.

COSTUL UNUI ECHIPAMENT DE PROTECTIE INCEPE DE LA 450 LEI TVA INCLUS SI  POATE VARIA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE KIT-ULUI:

* SFAT: Cereti opinia personalului nostru. Acesta va va transmite costul achizitionarii si montarii unui echipament in functie de necesitatile dumneavoastra !

MONTAREA ECHIPAMENTELOR DE PROTECTIE ESTE BENEFICA PENTRU:

Rolul pe care fiecare dintre componentele echipamentului il are este de importanta maxima pentru siguranta dumneavoastra si a persoanelor din jur astfel incat senzorul este special conceput pentru detectarea scurgerilor de gaze, iar electrovalva intrerupe automat  (chiar si in lipsa dumneavoastra ) furnizarea combustibililor gazosi.

MODALITATEA DE MONTARE A ECHIPAMENTELOR DE PROTECTIE

Conform prevederilor legislative in vigoare, electrovalva pentru sistarea alimentarii cu gaze naturale se monteaza la contorul fiscal sau in functie de particularitatile instalatiei de gaze naturale, pe fiecare ramificatie importanta.

Detectorul dotat obligatoriu cu semnalizare acustica si luminoasa se monteaza in incaperile in care exista racordate aparate de consum si se conecteaza la electrovalva prin cablu electric care transmite impulsul inchiderii automate a acesteia.

CONDITII PENTRU ACTIONAREA BUTONULUI DE SIGURANTA MONTAT PE ELECTROVALVA SI RELUAREA ALIMENTARII CU GAZE NATURALE

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.