Ghidul Serviciilor
Grand Gaz - Proiectare, Executie Instalatii Gaze Bucuresti
inapoi la firma 1167 vizite
Poza Revizii tehnice instalatii gaze
Foto

REVIZII TEHNICE A INSTALATII GAZE NATURALE LA 10 ANI

In conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, revizia tehnica periodica se realizeaza:

La solicitarea dumneavoastra, GRAND GAZ va pune la dispozitie cei mai experimentati instalatori si ingineri autorizati ANRE ce vor interveni prompt in realizarea serviciilor.

Echipele GRAND GAZ dispun de echipamente de ultima generatie, omologate, aparate ce scurteaza durata de executie a interventiilor si asigura o buna detectare a scaparilor necontrolate de gaze naturale.

Costuri

Costul poate suporta modificari in functie de numarul de consumatori instalati, lungimea si dimensiunea instalatiei de utilizare. De aceea recomandam vizionarea imobilului si analizarea instalatiei de utilizare inainte de transmiterea unei oferte de pret.

Revizia tehnica periodica presupune urmatoarele interventii:

GRATUIT, reprezentantii GRAND GAZ vor depune la sediul operatorului de sistem a gazelor naturale, FISA DE EVIDENTA A LUCRARILOR PERIODICE DE REVIZIE TEHNICA A INSTALATIEI DE UTILIZARE A GAZELOR NATURALE ( Anexa nr 5 la procedura ).

Numarul de inregistrare al documentelor este transmis ulterior clientilor prin SMS, e-mail, posta sau curier.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.