Ghidul Serviciilor
Grand Secret Guard - Usi Interior, Exterior, Feronerie, Bucuresti
inapoi la firma 255 vizite
Poza Usi de intrare
Foto

Usa de intrare modelul SIDNEY old - 3.600,00 lei

Design. Usa de intrare pentru apartament Sidney prezinta un design elegant si rafinat. Frezarea fina se datoreaza grosimii de 87 mm a foii de usa de intrare. Acoperirea exterioara SteelTex asigura protectia necesara impotriva zgarieturilor, dar si umiditatii, imitand usor textura lemnului.

Securitate. Usa de intrare Sydney ofera o protectie clasificata in clasa 4 din 6 dupa STB 2433-2015. Pot fi alese una dintre 5 optiuni de sisteme de inchidere. Un sistem de inchidere pentru usile metalice este format din doua tipuri de inchidere- tip seif in partea superioara si tip cilindru in pozitia inferioara.

Izolatie termica si fonica. Usa de intrare Sidney prezinta o izolatie fonica de 35 dB, ceea ce inseamna ca zgomtoul din hol se va rezuma la un fosnet al frunelor tomnatice in interiorul apartamentului.

Durabilitate. Balamalele metalice de la usa de intrare pentru apartament Sydney sunt realizate in Italia si au o garantie de peste 300000 cicluri de deschidere, ceea ce este echivalent cu 20 ani de functionare pentru o familie din 4 membri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.