Ghidul Serviciilor
Grecu & Greblis, Asociatie De Experti Contabili Bucuresti
inapoi la firma 320 vizite
Poza Consultanta fiscala
Foto

Suntem de acord că fiscalitatea românească o resimţim tot mai apăsătoare datorită schimbărilor dese şi au un impact direct asupra timpului, nervilor şi resurselor financiare, în special în cazul companiilor mici şi mijlocii. În contextul modificărilor legislative frecvente cât şi pe fondul unei legislaţii adesea neexplicite, incercăm să găsim soluţii fiscale optime pentru afacerea dumneavoastră. Monitorizăm permanent schimbările legislative şi avem grijă să fiţi informaţi în permanentă şi la momentul oportun.

Consultanţa fiscală vă ajută să vă planificaţi obligaţiile de plată sub formă de taxe şi impozite nu doar pentru a minimiza costul acestora ci şi pentru a putea lua cele mai bune decizii din punct de vedere fiscal cu privire la dezvoltarea viitoare a afacerii dumneavoastră.

Pentru ca suntem Experti Contabili, avem o viziune de perspectivă asupra tuturor aspectelor economico-financiare ale firmei dvs şi încercăm să combinam cele mai bune soluţii fiscale cu cele mai bune politici contabile, adaptate pe specificul activităţii şi preferinţele conducerii societăţii.

Prin servicii de consultanţă fiscală oferim permanent informaţiile necesare în probleme care tin de:

Planificare fiscală sau optimizare

Planificarea fiscală sau optimizarea fiscală reprezintă reducerea în parametri legali a taxelor şi impozitelor fiscale, găsirea unei soluţii alternative decat cea folosită în curent.

Componenta personalului, formată din experţi contabili din cadrul Grecu & Greblis Accountants Group,  ne permite să fim mereu la curent cu reglementările contabile şi fiscale aflate într-o continuă schimbare din Codul Fiscal. Astfel suntem bine informaţi şi cautăm modalităţi de a minimaliza impozitele pe tot parcursul anului pentru clienţii nostrii astfel încât să platească cel mai mic nivel al impozitelor şi taxelor admise de lege.

Informari legislative

Legislaţia în Romania este schimbată frecvent şi aduce modificări importante în activitatea firmelor. Anul acesta, până acum au fost emise 9 acte normative de modificare a codului fiscal, în 2016, 5 acte normative, în 2015, 7 acte normtive (vezi toate modificările în arhiva codului fiscal ANAF). Multe dintre aceste acte au avut un impact foarte important şi nu doar pentru anumite domenii nisă, ci pentru întreaga economie: tva la încasare, modificarea plafoanelor fiscale, modificarea salariilor minime, modificările de impozite pentru PFA-uri, modificări în cursul anului şi într-un interval de timp redus.

Clienţii nostrii beneficiază de informări legislative precum:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.