Ghidul Serviciilor
Grecu & Greblis, Asociatie De Experti Contabili Bucuresti
inapoi la firma 320 vizite
Poza Salarizare si resurse umane
Foto

Externalizarea serviciului de salarizare şi HR sau administrare personal, vă oferă accesul direct la informaţii specializate şi personal calificat, iar dumneavoastră vă puteţi concentra asupra afacerii, evitând birocraţia. Folosim softuri performante şi actualizate la timp pentru a fi siguri că suntem în pas cu modificările fiscale, asigurând corectitudine şi eficienţă în calculul exact al tuturor contribuţiilor sociale şi taxelor aferente. Ce beneficii iţi aduc externalizarea serviciilor de personal?

Pentru proprietarii de afaceri mici, externalizarea, este cea mai bună soluţie pentru a nu avea bătăi de cap şi de a-şi folosi timpul pierdut în acest sens, în alt scop: pentru vânzări, prospectarea de noi oportunităţi, îmbunătăţirea produselor/serviciilor sau deservirea clienţilor. Chiar dacă aveţi câţiva angajaţi sau câteva zeci, aveţi acces la un pachet de servicii complete, personalizate şi confidenţiale, pentru a economisi timp şi bani.

Oferim următoarele servicii:

Administrare Personal

Salarizare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.